Meh Åh....

Jag får inte vara ifred nån gång alls med den här lilla katten Alice. Från det jag kommer hem är hon på mig. Det är jättegulligt men lite frustrerande för mig att aldrig få vara ifred! Tänk er en sköööön dusch... Och så kommer en katt och tar ditt äckliga hår du tappat och springer iväg. Tänk dig lite tid vid datorn, msn, facebook, skriva på bloggen... Då kommer en katt och lägger sig i ditt knä eller börjar bita i mattan. Eller dra ner saker från kyldörren. När du somnat och sover gott, då kommer en katt och nosar dig i ansiktet. Eller biter dig i fingrarna. När du kommer innanför dörren med kassar eller väskor, då springer en katt framför fötterna så du nästan ramlar. Så fort du ställer dig vid diskbänken, även om du bara ska dricka lite vatten, då kommer en katt som en kanon och jamar som att hon aldrig fått mat i hela sitt liv... (Det här är inte bara ibland. Det är hela tiden!)

Om hon skulle bo här skulle hon definitivt behöva en kompis. Men lilla Alice ska hem till sin nya matte imorgon. Det kommer såklart bli tomt, vad jag än skrivit här ovanför.




Mina två katter som bor i mammas större lägenhet nu. I full action!

Hejsan!

Alla mina 22 läsare, kul att ni är här! Har inte så mycket kul att berätta idag, och jag är djävulskt trött, så det blir till att sova tidigt idag.

Sov gott!


Öland 2010

Helgen

I Fredags var jag på tatueringsmässan. På vägen dit åt vi sushi, men det var inte den bästa jag ätit, bara ok... Jag stannade på mässan i ca fyra timmar, sen åkte jag hem. Kompisen stannade kvar och jag får väl veta imorrn vad som hände efter jag åkt. =)

Igår skulle jag på fest hos min kompis, hennes sambo fyllde år. Jobbade hela Lördagen, sen var jag på väg dit men tänkte att jag skulle ringa först. Då var hon på heron och skulle på bio? Hon hade glömt att ringa och säga att festen blir nästa vecka istället... Så jag och en annan kompis åkte på kräftskiva hos hennes kompis ute på landet. Kräftor och singstar, men jag satt mest och stirrade. Var så jä**a trött!


Köpte en ny jacka innan mässan. Och en tröja råkade slinka med..


Sushin


En bekant satt i några timmar på mässan.


Jag köpte en mössa! Med lila text såklart. =) Det står:
             Sandra
-För att du älskar det goda-
Jag ser alldeles sne ut på bilden... Hahaha!


I David Batra´s bok finns det en speciell bild... Det står ingen källa på den, men inside information..


Det är jag som har skrivit den! (Det står "Toatomten" längst ner, men det missade jag såklart när jag tog bilden) Det är alltså nån som har tagit kort på min lapp och skickat in till boken! Kul tycker jag!
Lappen fanns på en personaltoalett på Älvsjömässan där jag jobbade då.




Nya saker

Jag åkte för att kolla efter en jacka idag. Hittade en jag tyckte väldigt mycket om och tänkte att jag skulle prova med en tjocktröja under. Grabba tag i närmsta tröja och när den åkte på visste jag att den skulle jag ha också! Så nu är jag redo för vinter och skidor!
Det är ju ganska kallt redan nu. Så när vi var på mässan köpte jag en svart mössa också med min egen lila text..
          Sandra
-För att du älskar det goda-
 
Bilder kommer när jag orkar lägga in dom i datorn. Lite seg på såna saker. =)


(Egentligen är jag inte alls redo för vintern. Jag vill ha sommar och sol!)

Vaknade

halv elva, helt av mig själv! Nu ska jag göra mig iordning så jag och Nina kan åka in till stan och tatueringsmässan. Ska bli kul! Men undrar hur jag ska orka upp sju imorrn, jobba 8-18 och sen gå på min kompis killes fest.. Och sen kanske in till stan? Jaja, vi får se hur mycket jag orkar.
=)

Det här med valet....

Sitter och kollar på alla mina sidor jag brukar kolla på, lyssnar på youtube och funderar på valet.

Vad ska man rösta på? Sticker inte under stol med att jag röstat på sossarna och miljöpartiet förut. Tror jag har röstat blankt nån gång i kommunalval. Men just nu känns det som att jag inte har en aning om hur jag ska rösta. Jag försöker tänka på partiernas ideologi, inte sakfrågor. Då är sossarna för mig. Men å andra sidan så har moderaterna gjort bra saker för mig, just nu, i detta skede i livet. Jag är inte sjuk, jag jobbar och nån dag kanske jag vill öppna eget.

Men vad händer om jag blir sjuk? Ska jag då enligt moderaterna ut i arbetslivet fast jag kanske inte kan? Ska jag leva på 2500kr i månaden efter räkningar? Ska jag inte kunna gå till läkaren för att jag inte har råd med det? Eller inte gå till tandläkaren varje år för att pengarna inte räcker till?

Med sossarna är det lite för slappt kanske. Ska jag behöva betala för människor som sitter hemma och inte vill jobba? Medans jag sliter och jobbar extra för att kunna resa, köpa saker jag vill och äta ute varje dag om jag känner för det? Sen är det klart det finns människor som vill jobba men inte får ett jobb. Det är inte dom jag pratar om.

Men ska jag tänka på mig NU eller min framtid? Eller både och? Det är ju ett nytt val om fyra år..

Är det någon som kan ge mig lite tips om hur jag ska rösta? Några bra argument för eller emot något parti... Och vad tycker ni, vad ska ni rösta på och varför?

Nu börjar det bli långtråkigt

Att vakna en timme innan man ska till jobbet. Har gjort det alla utom en dag denna vecka... Så nu är det dags igen! Bara att masa sig till jobbet och få det gjort. Så jag får åka hem sen. =) Riktig trött-dag.
Imorrn är jag ledig och ska på tatueringsmässan med Nina, har aldrig varit där så det ska bli kul! Och det bästa, vi ska äta sushi innan! Ska försöka komma ihåg att ladda min kamera innan och ta lite bilder, både på sushin och mässan.

Ha en bra dag!

Med myror i brallorna,

en hungrig mage, en galen katt, 2 lediga dagar av 10 och ett härligt sms ska jag snart slänga mig i slafen som inte varit i taket på fyra dagar.

Gonatt!



Gammal mjölk

Min mjölk gick ut den 23 Aug, men jag tänker dricka den ändå. Jag har lite svårt för gammal mjölk, men den har stått oöppnad i kylen, så jag ska försöka.

Det är inlägg om min semester på väg, jag var på både Rhodos och Azorerna i år. Rhodos var jag faktiskt två ggr..

Men nu är det dags. Gammal mjölk och en macka jag gjorde igår sen jobb.


Det här var mycket bättre. Makaroner med rökt lax och bubbel i glaset.

Det händer inte så mycket just nu...

Jobbar och sover. Känns lite trist, men känns bra när lönen kommer!
Sitter och gosar lite extra med katten just nu eftersom jag var lite taskig mot henne imorse. Men vafan, om man vaknar två ggr av att hon biter en i fingrarna kan man inte vara snäll....

Nu blir det till att betala alla räkningar jag har denna månad... Ser inte fram emot det. Augusti är nog den värsta månaden för mig när det gäller räkningar.


Jag i Gustavsviksbadet tidigare i år.

Åååhh

Skulle gå upp vid tio, men som vanligt när jag inte har något att gå upp till znoosar jag. Så gick upp 12.10. Smart. Nej. Så nu har jag en halvtimme kvar innan jag måste åka till jobbet. Jag får väl betala räkningarna inatt när jag kommer hem istället...

Och det där paketet jag trodde jag fått var tydligen bara en påminnelse på ett paket jag hämtat i Fredags. Trååååkigt!

Jahapp

Ringde Tele2 om internet och mms-inställningar idag. Internet lyckades dom med iaf. Nu måste jag ringa igen och få mms-inställningarna.

Kan inte sluta tänka på att hoppa fallskärm.... Det här är några bilder från 22/8, tyvärr har jag inga från luften eftersom jag har det från förra gången. Tyckte det var onödigt att ta det igen.


Vid genomgången. Kände att jackan var onödig.


Petter säger några väl valda ord. Tror inte det hade med fallskärma att göra överhuvudtaget faktiskt!


Nån av dom kan vara jag.


Petter samlar ihop skärmen. Jag har visst glömt att ta bort solfunktionen på kameran. Men det blir ju fina färger iaf!



Att jag har...

...sovit som en stock! Stängde av dotorn vid tolv inatt, (kors i taket!) och vaknade tolv idag. Skönt!
Har fått en paket tydligen, har inte en aning om vad det är! Jag hoppas det är en snäll bekant som skickat mitt kameraband från Azorerna.. Men det borde ju gå ner i brevlådan? Måste hämta det innan jobbet idag, är jättenyfiken!

Idétorka på vad jag ska skriva om. Men någon kanske kan förklara varför katter ALLTID sätter sig och bajsar när man duschar?


Försökte iaf

Att mobilblogga igår. Men såklart har jag inte mms eller internetinställningarna kvar på telen med det nya simkortet...

Åkte till mamma igår. Vi spelade kort, drack lite öl och åt kräftor! Och idag har jag hoppat fallskärm igen!!
Vi hoppade inte ut vanligt utan gjorde en bakåtvolt, grymt bra!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå kurs eller inte... Om jag vill gå i år måste jag bestämma mig typ NU, och det kan jag inte... Måste få ledigt från jobbet också. Det verkar bättre att göra det i vår istället. Det är heller ingen billig sport..

Satt och funderade på hur det skulle kännas när man väl står där, ingen som håller i en eller sitter fast bakom. Vilken känsla! Skulle man verkligen våga hoppa?


Denna bild är från 19 Juni, första gången jag hoppade. Kunde som sagt inte hålla munnen stängd! Jag bara log!

Idag sket jag i att jag blev alldeles torr i munnen och läpparna, jag log hela vägen ner ändå!
Tack Petter för ett jävligt bra hopp!

Sova är bra

Vaknade för ca 20 min sen. Satt och kollade på film till ca två inatt, fast jag var så trött! Pratade även lite med D på Skype, han var lite halvdragen kan man säga. =) Snart ska jag hem till mamma och äta kräftor! Utan nubbe, imorrn ska vi ju hoppa fallskärm. Hoppas inte vädret blir sämre!


Inte?

Det blev ingen drink med kompisen, så nu sitter jag här med en öl och plågar mig själv genom att titta på bilder på någon jag saknar. Smart? Nej.


Ojoj

Nu är allt i sin ordning! SIM-kortet har kommit, jag har hämtat saker, lämnat saker, handlat och hämtat paket. Nu får jag äntligen sitta ner, och snart kommer en kompis över och så ska vi ta oss något gott att dricka. =)


Kör igång...

Åkte till mamma direkt efter jobbet imorse, så jag fick både frukost och låna hennes mobil. På något sätt lyckades jag få med mig en katt hem? Tydligen ska katten Alice få en ny ägare, men kan inte flytta förrens 1 Sep. Så nu bor hon här!

Nu borde jag dra mig iväg för att hämta mitt SIM-kort, hämta saker hos en kompis, hämta pengar till Lördag, hämta ett paket på posten, lämna saker till min "pappa" mm, men jag är nyvaken och inte alls pepp på att röra mig överhuvudtaget... Har bara sovit ca 5 timmar hittills..


Nu är den här!

Kylen kom fram även om min mobil inte funkar! Jag satte upp en lapp på porten och en på min dörr. De två killarna som kom med kylen hade inte fått min portkod av deras central, så dom hade stått utanför i en kvart. Stackare! Men tillslut kom dom in iallafall, så imorrn ska jag ut och handla kylmat! =D (eller så kommer det levererat till min dörr, man vet aldrig!)

Vaknade 18.40 idag. Såå skönt att äntligen få sova ut lite! Imorrn blir det en sväng till stan, på Lördag kräftor hos mamma och Söndag fallskärmshopp om vädret tillåter!


Vilken jävla ***grej

Mitt sim-kort i telefonen har funkat i Dubai, Thailand, Azorerna, Grekland, Danmark, Finland och runt i hela Sverige. Idag ska jag få hem min kyl och dom ska ringa 30 min innan dom kommer. Vad händer? Jo, skiten SLUTADE FUNGERA inatt på jobbet! Nu hoppas jag dom kommer ändå, eftersom dom har min portkod, och plingar på dörren...

I want to fly, so high, into the sky..

Alla mina planer på att spara pengar för att åka till Rhodos, språkresa till London mm rasade när räkningarna ramlat ner i brevlådan denna månad. Just nu är det bara räkningarna jag kommer kunna betala känns det som. Har en plan på att betala av csn detta år, och det ska jag väl klara av... Sen är det kylen, har satt som mål att den ska vara betald senast Oktober. Sen är det ju det vi skulle göra på Lördag, som blivit Söndag istället! Dvs om alla de svart molnen kan försvinna...

Lördag den 19 Juni hade jag min födelsedagsfest. På morgonen, vid sju, vaknade jag av att min dörr låses upp av två kompisar. Dom sjunger "är du vaken Lars" och säger att jag måste gå upp. Mitt snälla svar: "Nej." "Klockan är sju!!" Tar mig upp och klär på mig, sen bär det av. Hade koll på vad jag skulle få i present, men inte att jag skulle göra det just den dagen..
Åker bil i ca 1,5 (?) tim och sen är vi framme i Gryttjom där jag ska hoppa fallskärm! (För er som inte hängt med, det är det jag ska göra på Söndag igen!)


Snygg min!

Undrar vad han kollar på...

Jäkligt häftigt!

"Ha munnen stängd däruppe!"
Det gick inte, jag var så glad!

Drar ut skärmen här, åkte uppåt i nästa sekund!


Tack familj och vänner igen för denna ovärdeliga present!
Och tack till som hoppade med mig, filmade och tog hand om mig på www.skydive.se!!

Andra natten avklarad!

Det värsta är nog andra natten som är värst tror jag. Trött-mässigt iallafall. Men nu får jag sova!
Imorrn (ikväll om man ska vara väldigt korrekt) blir det första träningen sen i Maj? Juni? Länge sen iaf. Cirkelfys blir det, ser inte jättemycket fram emot det... Men det är bara bita i det sura äpplet när man tränar inför beach 2012! Hehe...


Så söt!

20100818458 (MMS)

Det kom inte med nån text på detta inlägg när jag skickade det. Konstigt. Men denna var i Metro igår, otroligt söt!


See you, see me

Har precis kommit hem från optikern. Förut hade jag linser man sov med en hel månad, men fick något slags sår av dom i februari typ. Så nu har jag haft endagslinser sen April. Jag tycker inte om det, men vad kan jag göra?
Det har tydligen inte läkt ordentligt så jag ska fortsätta använda endags. Om tre veckor ska jag få prova tvåveckorslinser och jag hoppas, HOPPAS verkligen att det funkar!!

Efter det åkte jag och köpte en ny kyl. Med hemkörning och hämtning av det gamla! Sååå skönt, det var det jag hade gruvat mig för, därför det tagit lite längre tid än det skulle. (Och för att jag var borta 4 veckor på semester, men var utan kyl i fem veckor innan det...) En liten minikyl till min minilägenhet! Jag är jättenöjd!

Att behöva gå upp..

Inte min starka sida. Alls. Kan sova hur mycket som helst! Och nu behövde jag kasta mig upp vid 16.00 för att åka till optikern. Har ju jobbat första natten efter semestern nu, extra trött! Hade förmodligen sovit till runt 18.00 annars. =)
Dags att dra.

Back to buissness

Första dagen efter semestern avklarad! Eller natten kan man säga. Jobbar skift, och denna vecka är det fyra nätter. Tre kvar!

Och på Lördag ska vi göra något jag gjorde den 19 Juni, som jag fick i födelsedagspresent då. Denna gång är vi flera och det ska bli lika roligt igen!
Vad kan det vara??

Testar att mobilblogga..

20100101190 (MMS)

Testar att mobilblogga..


Jag är väl trög.

Pingback? Vad är det? Kan man göra tidsinställda inlägg? Skicka bild från mobilen, hur då? Och hur gör man en egen header och får in den? Hahahahaha! Ja, om någon råkar titta in här och vet är det bara berätta! =)    

          



Att lära sig en ny blogg...

Är inte det lättaste. Jag ska göra så gott jag kan. Välkomna!
Från mitt fönster!


RSS 2.0