Sådärja

Nu ska jag äta tacos, sen kommer taxin och hämtar mig. Mamma står i köket och steker köttfärs och jag sitter framför tvn som vanligt. =)

Min syrra är sjuk i huvudet. På ett bra sätt, hon är jävligt rolig. Hon har tagit massor på kort på hundar och sig själv, sen fyllt mammas dator med alla fotona? Hahahahaha!


Lillasyster "Bellmay"


Åhh vad skönt å sova! Äntligen! Ligger...

Åhh vad skönt å sova! Äntligen! Ligger i mammas soffa och ska sova lite till. Sen ska jag flyga jättelänge, då kan jag sova ännu mer! Som sagt förut, sova is the shit!


Blondie

Jag blev jätteljus när Jennie färgade mitt hår! Men men, jag måste nog vänja mig lite. =)

Sitter och ringer till jobbet för att få in pengar till hotellet, dom har inte kommit ännu. Och sen vet jag ju inte hur mycket jag behöver privat där nere, så jag funderar på om jag ska sätta över från sparkontot.. Äh, jag får helt enkelt ta med mig dosan och låna internet där nere.

Idag blir det nog lite öl med Muppis, det var länge sen!


-Vad är det där lila du sätter i mitt hår?...

-Vad är det där lila du sätter i mitt hår? -Silverschampo! -Blir jag en silverfisk nu?


Fortsättning på förra inlägget

Nu blir det sova för mig. Det är senare än vanligt. Klockan är ju ändå halv tio! (Känner mig lite som en idiot som lägger mig tidigt på morgonveckorna, men jag är såååå trött!)

"Now it will sleep for me. It is later than usual. The time, after all, half past nine! (I feel a bit like an idiot who go to bed early on the morning of weeks, but I'm so tired!)"

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!



Google is the shit!!!!

Men jag garvar ihjäl mig! Man kan översätta ord, meningar eller hela texter på www.google.se. Skriver man en inte för lång mening kan man även lyssna på hur det ska sägas. Hur detta är ihopsatt låter jävulskt kul! Det är egentligen inte ens ihopsatt, utan rösten säger ett ord i taget. Sen översättningen.... Om någon översätter mina inlägg (hint) hoppas jag att det finns lite överseende på hur det kommer fram. 

"But I tan myself to death! It can translate words, sentences or whole texts in www.google.se. If you write one not too long sentence, you can also listen to how it should be said. How this is put together sounds like hell fun! It's really not even put together, but the voice says a word at a time. Then the translation .... If someone translates my posts (hint), I hope it is a bit lenient on how it arrives."

Från ett tidigare inlägg:



Snart så

Om bara ett litet, litet tag (dagar egentligen, men...) Sitter jag på ett plan till Chile! Det ska bli jättekul och jag ska jobba på som bara den! Sen kommer vi faktiskt hinna göra lite roliga saker, men vi vet inte vad ännu. =)
Jag kommer nog inte betala för internet på hotellet, jag ska ju jobba och förhoppningsvis gå ut och äta på kvällen, sen stupa i säng för att gå upp dagen efter. När ska jag hinna utnyttja internet för 120kr per dag? Löjligt dyrt! Men det finns ett internetcafe runt hörnan tydligen. Hoppas dom har trådlöst, då kanske jag kan lägga upp lite bilder.

Nu blir det sova för mig. Det är senare än vanligt. Klockan är ju ändå halv tio! (Känner mig lite som en idiot som lägger mig tidigt på morgonveckorna, men jag är såååå trött!)


Här har jag inte i närheten så mycket utväxt som jag har nu. Imorrn ska jag till min gamle vapendragare, Jennie som jag känt i 18 år nu, och färga håret igen och hon har fått fria händer. Tror dock hon kommer slinga utväxten och ta lite toppar, men vi får se!


Jag och pygméjennie på min födelsedagsfest i Juni.

If you miss me and think of me, just look ...

If you miss me and think of me, just look at the moon and the stars and remember. We look at the same sky, the same moon and the same stars. When i think of you and miss you i look up and think, that even if we are far away from eachother you are closer than i think, and soon we will be close again. But i still miss you sweetie. X


???????????

Jag undrar om några i min närhet röstat på SD och isf vilka....

Det här kan bli intressant, den här blandningen.

Dansar

Har precis skurit lite grönsaker, väntar på Cissi som ska komma och dansar runt i lägenheten. Är så övertrött att jag ramlar ihop snart.
Jag och Cissi ska äta tacos sen ska hon hjälpa mig sätta upp en av listerna som ska gömma sladdarna från lamporna.

"Baby, i like it, the way you move on the floor, baby i like it, come on and give me some more..." Trallalallalaa!

-Tycker du om marabou?
-Japp!

Vandring över ön, Azorerna

Vi tog oss över ön med en guide och lite andra människor som åkte samma resa som oss. Jag hade linne, och även om det var lite sol och lite moln så blev jag väldigt röd på halsen. =) Det var en fantastisk natur och det blev mycket foton. Här är ett litet urval.


Precis kommit fram till början på vandringen och stigit ur bussen.

"Orangehouse". Bönderna tittade efter skepp förr i tiden, och när det kom tog dom sina apelsiner och sprang ner till hamnen för att sälja dom.



Jag vid ett majsfält.







Har man tråkigt kan man göra roliga saker..

Ja, man kan göra saker...



Från utkikstornet högt uppe på en kulle.



Här är i slutet på vandringen när vi är på väg till bussen igen.


Vad köpte jag?

Två par skor. Bra att ha små fötter! De med högt skaft är från barnavdelningen.
Har letat efter ok skor utan klack så jag slipper ha gympadojjer varje dag. Och det är inte så kul att gå på krogen i Januari med höga klackar om man inte ska ta taxi hem i snön för 1200kr...



Benvärmare! Köpte ett par förra året som jag inte använde så mycket, men jag ska försöka bättra mig. Det är så skönt att slippa frysa!
Dom är svarta och de jag har från förra året är gråa.



Smink. Vilket jag inte köper ofta alls, sminkar mig nästan aldrig. Fick ett presentkort på H&M när jag fyllde år, så jag betalade med det. Kändes bra. =)



Smycken. Räknade ut att det blir tio par örhängen! Nio på ena kartan och ett par långa i silver. (Nej. Inte äkta.) Kanske kan ge bort några par.. Och ett armband. Lät "JC" sitta kvar eftersom jag blev så impad över deras smycken! Visste inte ens att dom hade det! Billigt var det också. 9 par örhängen: 69kr. De långa silver: 49kr. Armbandet: 59kr. Tack!


Shoppat!

Gick ner på stan idag och shoppade. Mitt visa-kort sa åt mig att det var dags... Så förutom mat som jag nu lagat till, korvstroganoff, så blev det två par skor, massa örhängen, mascara, kajal, nagelack och ögonskugga. Ja, nån gång ska jag väl lära mig sota ögonen! =)
Har tagit foton på allt men inte lagt in det i datorn. Har ju lekt hemmasingel (motsats till hemmafru) och gjort storkok. Borde få ihop 5-6 matlådor tror jag!
Bra jobbat!

Jag fortsätter väl...

...trycka i mig godis som att jag aldrig kommer få äta det igen. Helt otroligt hur mycket godis och mat det kan få plats i en så liten kropp. Eller liten och liten.. Normal skulle jag säga. Det jag menar är att jag borde gå upp mer i vikt än jag gör.

Har alltid varit väldigt smal och när jag var yngre var det många som tappade hakan när dom såg mig äta. Jag kunde lätt proppa i mig två portioner mat, kanske tårta efter eller godis och sen vara hungrig efter två timmar.
Det roligaste var nog när jag jobbade på Coop. Vi hade personalmatsal ett tag och en dag åt jag två STORA portioner spagetti med köttfärsås. (Min favvomat!) Sen åt jag två bitar prinsesstårta. (Favvotårta!) En jobbarkompis satt och stirrade på mig och när jag hämtade första tårtbiten sa hon att den skulle jag minsann aldrig få i mig. När jag fått i mig den första och hämtade den andra trodde jag hon skulle ramla av stolen..
Varje gång hon såg mig äta efter det undrade hon om jag verkligen skulle bli mätt på det lilla jag åt då. =)

Till saken hör ju också att jag red väldigt mycket då. Sen började jag träna på gym och spinning, varvat med ridningen, och slutade röka. (dum som jag var började jag igen) Så om jag inte jobbade helg tränade jag sju dagar i veckan en termin. Frisk luft och massa träning, då är det bara äta hur mycket man vill och ändå behålla vikten!

Tro inte nu att jag var sjuk. Jag var väldigt smal, men jag åt. Med besked... Och gick inte upp i vikt. Även när jag inte tränade så intensivt var jag som en sticka och ibland trodde folk jag hade anorexi eller bulimi. Det har jag aldrig haft och det är jag glad för. Enda gångerna jag spytt är när jag varit sjuk eller för full. (Det kan hända. ;) )

Nu har jag ju "kommit upp mig" på åldersstegen, så nu är jag inte pinnsmal längre. Som sagt, jag är normal. Men äter jag får mycket på en gång är det klart det känns som jag svalt en ballong och den tar lång tid på sig att krympa ihop. Det börjar bli svårare att gå neråt på vågskalan, men just nu känns det som att det inte gör så mycket. Jag ser bra ut och jag är nöjd för det mesta. Vill jag bli "fit" får jag masa arslet till gymmet, det finns inga mirakelkurer som kommer göra jobbet åt mig!

(Såklart har alla "fuldagar" när man vill ändra precis allt. Vissa gör det, med träning eller operationer. Det kanske jag också gör en dag, det vet man aldrig. Och skulle det finnas en mirakelkur mot den lilla östrogenkulan på magen skulle jag kanske prova den. Jag vet inte. =) )





Uäää! Hur fan kom en tvestjärt in i mi...

Uäää! Hur fan kom en tvestjärt in i min lägenhet? Bor ju längst upp! Fångade den i ett glas och kastade ut den. Tänk om det finns en hel koloni nånstans här hemma? Nu kommer jag drömma om att hela min säng blir invaderad. Blä!


Godis i stora mängder

Jag hann åka till affären även om jag hade "han" på msn imorse. Han skulle iväg och äta lunch med sina päron som är på besök, och jag drog iväg. Så nu har jag mitt toapapper och min tandkräm, dessutom slank det ner en stooor godispåse i korgen. Vem fan la den där? Plockade ut lite i en fryspåse så jag hade med mig till jobbet, sen har jag ätit ännu mer när jag kom hem. Mår nästan illa nu... Men vad gör det? Har jobbat så mycket och ätit lite halvtaskigt, så de tre kilo jag gått ner de senaste veckorna kom nog tillbaka nu. =)

Förtidsröstade också. Jag är så duktig... Först gick jag fram till den söta tanten och lämnade fram mitt id och röstkortet. Varpå hon säger "Du ska rösta först, sen komma till mig." Jahapp.. Hämtar mina sedlar, ställer mig bakom den gröna skärmen och läggger i röstsedlarna. Går till bordet igen. "Ska du inte rösta i alla val?" "Jo, sedlarna ligger där i." "Du måste lägga sedlarna i varsitt kuvert..." (Dumbass!!) Så det var bara gå bakom skärmen igen och fixa tre kuvert. Sen blev jag iaf godkänd av tant brun.

Ja, det var ju faktiskt fyra år sen, hur ska jaaaag veta? )Känner mig inte alls som en idiot!!)



Vaknade

11.20 gick jag upp idag! Riktigt bra. Tänkte att jag skulle hinna åka och handla men nu är en viss person på msn för en gång skull, så jag fastnade här. Pratar lite om Kanada och Chile, men jag kollar tv och han jobbar samtidigt. Bra kombination. =D

Bra saker!

Jag blev tillfrågad idag på jobbet om jag ville åka iväg och jobba. Så lilla Sandra åker snart till Chile!!!! Ska bli så skönt att komma ivåg och se något annat än våra väggar på jobbet! Även om det blir långa dagar och tråkigt jobb, så ser jag fram emot det här jättemycket!


Någon slags utomlandskänsla lär det bli. Detta foto är från Portugal.

Blääööö

Inte fan vaknade jag tio för att åka och rösta idag heller. Hinner på min höjd ner till affären på hörnan och köpa lite bananer. Om jag går nu. Inte sitter här. Är på väg.. Ska bara.....

Usch

Idag var ingen bra dag. Hoppas det blir bättre imorrn... Skulle behöva komma ur sängen för att åka och handla och rösta, kommer inte orka göra det på söndag när jag slutar.. Då kommer det bli åka hem och inta vågrät position direkt tror jag..

Orkar inte ens skriva mer. Sova is the shit!!


CSN

Ringde CSN idag. Jag hade en väntetid på ca 30 sekunder, så det där med att man aldrig kommer fram... Iof har ju alla studier kommit igång nu, så det är väl inte så många som behöver hjälp. Nu har jag iaf beställt ett inbetalningskort för att betala det sista på min skuld. Datumet som kommer stå är 31 oktober, vi får se om jag kanske kan betala hela i September. Kommer kännas såååå bra när det är borta!

Sover och jobbar är vad jag gör just nu, jätterolig är jag. Regnar gör det också, men vad gör det? Jag är ju inte ute ändå. =)

Ha en bra dag!

Djungelvandring, Azorerna

Vi tog en buss till östra sidan av ön där vi vandrade genom djungeln och badade vid ett vattenfall. Som vanligt är jag så mesig så jag doppade bara benen, jag tyckte det var för kallt... Våran guide var väldigt duktig och pratade enkel, bra engelska.


Vi gick genom en övergiven by som någon/något företag har köpt och ska göra till en EKO-by.

Genom djungeln.

Framme vid vattenfallet!



Ett litet mini-fall lite längre ner.



Mer än såhär doppade jag mig inte. Cissi däremot simmade runt. =)





På väg ner till bussen igen.

Det blev väldigt få bilder på vandringen och ganska många på vattenfallet. Jag är väldigt facshinerad av vattenfall och hoppas få se många fler!


Bad och tvillingsjöarna, Azorerna

På en halvdags utflykt åkte jeep vi till ett bad (som skulle vara varmt, men det var skitkallt. Dom sa att det hade med månen och lågvatten eller nåt att göra) och sen till Tvillingsjöarna.
Tvillingsjöarna är en kratersjö och historien bakom att sjöarna har olika färger är om en prinsessa och en bonde. Dom blev kära men fick inte vara tillsammans, så när dom tog farväl av varandra bildade deras tårar sjöarna. Bonden hade blåa ögon, så den ena sjön blev blå. Prinsessan hade gröna ögon, så den andra sjön blev grön. (Eller om det var tvärtom, kommer inte riktigt ihåg)
Vid tvillingsjöarna ligger även ett övergivet hotell, spökhotellet. Det sägs att hotellet blev övergivet väldigt snabbt och att allt finns kvar i hotellet, tom vin i källaren. Nu vaktas det av en vakt och massor med hundar.


På väg ner till badet

Väldigt lågt vatten







Tvillingsjöarna

Spökhotellet

Stannade och tog lite foton på vägen hem.

Inte den roligaste utflykten, men det var väldigt fint!

Jobba jobba jooobba!

Somnade vid 8 fre morgon och gick upp 17. Sen var det bara masa sig till jobbet igen! Det kändes inte speciellt bra, men när jag gick därifrån 6 imorse var jag uppåt! Det gick jättebra, jag blev inte seg en enda gång under natten och vi fick bra hjälp från andra avdelningar. Tänk om man mådde så här efter varje arbetspass!

Ett nytt inlägg om Azorerna kommer upp senare idag, nu ska jag sova en stund. Tänk om jag kunde vakna senast ett och känna mig pigg, det vore en dröm... Men förmodligen kommer det kännas som en bulldozer har kört över mig.

=)

Delfinsafari, Azorerna

Vi var ute och åkte gummibåt en halvdag och simmade med delfiner! Eller egentligen så låg vi och guppade i vattnet och tittade på dom när dom simmade. När vi åkte med båten simmade dom med och hoppade, jag såg tillochmed två st som hoppade och snurrade! När vi stannade och hoppade i var det inte lika intressant att vara runt båten så då simmade dom iväg. Men sen frågade jag han som körde båten om jag fick åka brevid när han körde, så jag hängde i ett handtag och då hade jag massa delfiner runt mig!  Jag har även laddat upp några filmer på min youtubesida, det är bara söka efter mig. TrasanW heter jag där.


Fick våtdräkter och flytvästar innan vi gick på båten.

Första doppet!





Så här nära båten var dom!

På väg i igen.







Älskar den här bilden! Det är Cissi som har lyckats väldigt bra!

Härlig dag, även om jag helst skulle velat vara närmre delfinerna längre.
På vägen hem såg vi även flasknosdelfiner, men dom badade vi inte med. Dom såg vi bara komma upp till ytan ibland.

Stjärnor är fina

Och nyss såg jag det längsta och klaraste stjärnfallet någonsin!!!

Idol och sushi

Låter väl bra? Har varit i Skärholmen, hos optikern. Tyvärr får jag fortsätta med endagslinser. =(
Hann in på stadium för å kolla lite, blev kär i en jacka för 2499kr. Lite dyrt kanske.. Nya skidor känns viktigare. Köpte ju en ny jacka för bara ett tag sen. In på Lush och köpte en schampokaka, har ni provat dom? Riktigt bra och bekväma att ha med sig på resan! Nu ska jag kolla klart på Idol, sen ska jag lägga upp nästa inlägg om Azorerna här. Sen blir det jobbet igen.... Idag skulle varit den sista natten, men vårat fina, snälla företag har ju satt in övertid.

See ya!

Hemkommen

Hemma efter nattjobb, tagit en dusch och nu blir det att kasta sig i sängen innan jag blir allt för hungrig.
Ska försöka hinna lägga ut nästa del av Azorerna innan jag åker till optikern idag, men annars får ni gott vänta... Hehehe... Fyra delar har jag kvar.

Väntar på lite bilder från en kompis kamera, så tänkte jag göra ett inlägg om våran Rhodosresa i Augusti. Men har inte bilderna än, så det kan ta ett tag. Skulle ni bli alldeles tokiga och vilja se bilder NU, så säg till. Har ju varit där nere 13 (tror jag. 14?) gånger så bilder finns. =)

Ha en trevlig Torsdag! (För det är väl det nu? Inte koll när jag jobbar natt..)


Rhodos Juli 2009.

Ridning, Azorerna

Jag och Cissi bokade in oss att rida en halvdag. http://www.quintadaterca.com/ var stallet vi åkte till. Det är en svensk familj som har både boende och ridning. Halvdagar till veckor. Jag trivdes jättebra, hästarna var fantastiska och det är en av de bästa ritterna jag gjort.

Det började med att vi lastade in hästarna i en trailer och åkte till startpunkten. Sen red vi i ca 3-4 timmar i den otroliga natur som är på Azorerna. Bilder från ridningen:


Cissis andra ridtur.



Vi försökte backa hästarna men det gick inte så bra. Skratta gjorde vi iaf!

Vi red igenom kohagar och var väldigt nära kossorna.



Vilo och fotopaus högt upp.

Här kan man göra konstiga saker. Kanske inte så ovanligt för mig..



Här tog vi en härlig galopp längst upp på berget.

Om ni åker till Azorerna är det här något jag verkligen rekommenderar!

Just nu hatar jag mitt jobb.

Just nu hatar jag mitt jobb. Jag har jobbat över tre helger i rad. Nu kommer chefen och ger oss en övertidslista med jobb två helger till. Obligatoriskt. Jag kommer inte leva efter dom här veckorna. Jag kommer inte ha ett liv på två till veckor. Jag kommer inte orka. Tack för det här, som att jag inte ställt upp nog! Kuk.


Vill ni läsa allt i bloggen?

Tryck då på en månad i högerspalten så kommer allt från den månaden upp!
Nu är det vänster!

Mat och sånt, Azorerna

Det här är kanske inte den roligaste kategorin av resan, men tänkte iaf visa några bilder som inte platsar in på utflyktsinläggen.


Kyrkan Sao Pedro i Ponta Delgada

"The port of Ponta Delgada" med inte den bästa skärpan..

Gör våran egen mat på lavastenar på restaurang Sao Pedro. Jag tog fisk...

Och Cissi kött.

UV-lampa och vit tröja

Här med

Jag och Cissi var på middag och hästshow. Vi tog massa sjuka foton när vi satt och väntade på att showen skulle börja. Tyvärr var det nästintill omöjligt att ta kort på showen, så det här är de enda bilderna jag lägger upp därifrån.

Middagen innan hästshowen.

Middag på Sao Pedro igen. Med sangria, väldigt god!

Vi hann med lite öl på andra ställen också.

Och blev tjenis med de som jobbade på Sao Pedro. Här är Ilidio och John.


Blääööörk

Jag mådde illa inatt på jobbet ända fram till runt halv fyra. Fattar inte, har aldrig mått så konstigt i hela mitt liv. Men drack massor med vatten. Ingen ide att mesa, bara köra på! Ska försöka äta ordentligt när jag vaknar så blir det säkert bättre.
Ja, nu går jag och lägger mig medans de flesta av er åker till skolor och jobb! Ha en bra dag.


Den här dinosaurien såg vi när vi var på väg till Uppsala för några år sen. Varför? Och hur tänkte du nu?

Azorerna

Jag och min kompis Cissi åkte till azorerna den 22 Juli. Jag fick hem ett reklamblad från solresor i våras, och vi bestämde oss för att boka just den här, "Explorer". Där ingick flyg, transfer, hotell, frukost och tre st utflykter. Det var vandring över ön, bada med delfiner och tvillingsjöarna. Sen bokade vi in andra saker själva. Ridning, djungelvandring och hästshow med middag. Har insett att jag inte kommer kunna göra bara ett inlägg om detta eftersom jag har så mycket foton jag vill visa upp, så det får bli flera olika.


På väg till den vackra ön.



Hamnen i Ponta delgada. Med en utomhuspool.

Bio

Jag slocknade på mammas soffa inatt. Eller snarare imorse.. Jag och Nina gick till lokala pizzerian och drack några öl, sen hamnade vi hos mamma. Har sovit hela dagen idag, och trodde jag inte skulle orka göra nånting alls, men nu har jag och mammas killes son bestämt att vi ska åka och se "Inception" på Heron city. Har jag tur har Taco bar öppnat där, annars får det bli Sushi. I like Sushi! Och jag är så glad att Taco bar ska öppna i Heron, men hur ska jag kunna välja vad jag ska äta när jag är där? =D

Sitter på jobbet

Eller typ 30 meter från ingången till jobbet. Har precis öppnat en öl och snart blir det kräftor här hemma hos Nina!

Alltså Fredag?

Gick hem lite tidigare från jobbet för att jag behövde göra inget. Alltså sitta på mitt arsle framför datorn och tv´n. Det är ju ändå Fredag. =)
Vad hände? Jo, nu har jag köpt lister till mitt "spot-projekt", dammsugit, skurat, torkat damm, plockat undan och tvättat. Ätit och delat upp maten till matlådor, spagetti och köttfärsås som jag gjorde igår. Har även handlat öl och kräftor.
Så nu ska jag ner och hämta det sista i tvättstugan, sätta i nya lakan i sängen och sen lägga mig. Börjar jobba kl åtta imorrn. Och toaletten jag skulle skura? Det får bli på Söndag..


Jag hånglade med en älg i somras.

Det här med att skriva...

Det går inte att uppdatera så mycket eftersom jag jobbar ganska mycket just nu. På Lördag blir tredje helgen i rad jag jobbar ett exrapass. Men men, jag har ju valt det själv! Ska försöka mobilblogga igen nån dag nu när jag har fått igång mms igen. Har iof inte så mycket att skicka, får inte ens ta foto på jobbet.

Håller även på med "projekt spots", vilket betyder att det inte händer nånting. Fick hjälp av en kompis att sätta upp dom, det jag ska göra är att köpa lister för att gömma sladdarna. Men varje dag är det något annat som ska göras och tur är väl det. Har kommit på flera problem som jag har fått fråga kompisen om hjälp med. Så nu finns ett foto i mobilen som jag ska visa upp imorgon. =)

Tränade skivstång idag med en j***a träningsvärk från i Tisdags. Magmusklerna brände när jag gjorde sit-ups.. Betyder det bra eller dåligt?

Nu ska jag lägga mig och sova, bara två dagar kvar på min jobbvecka!
Sov gott allihopa!

Ibland får jag till det!!


Tre roliga saker

På radion idag på väg hem efter att ha lämnat katten Alice, hörde jag tre roliga saker.

1. Nyheterna, detta var en efterföljande intervju. Folk åker, i dagsljus, till Tveta kyrkogård för att ha sex.
Okej, det kanske inte är så kul för dom som har avlidna anhöriga där, men vem får för sig att åka till en kyrkogård för att ha sex mitt på dagen? Och intervjun var skrattretande!

2. Trafiken. I Skärholmen på någon avfart hade någon tappat en matta. En ihoprullad matta.

3. Någonstans på Huddingevägen hade någon tappat en korg med basketbollar. Ja, såklart hade dom rullat ur korgen när den åkt av. Tänk er basketbollar överallt på vägen!

LOL!!

RSS 2.0