Jahapp, då var det Lördag

Jag sitter hos mamma. Har precis gett henne en present och så har vi ätit lite tårta. Ska iväg till stan senare, har erbjudit mig att skjutsa mina kompisar. =)

Sitter vid mammas sega dator och kollar på foton. För snart ett år sen fyllde jag ju är, och här är en present jag fick av mamma:Hahahaha! Lite liten, jag har inte haft den på mig än. =) Kanske ska testa någon dag?

Sen har hon också massor med fina bilder på djur. Exempelvis:Min fina lilla prinsessa. Sjukt bra fotograf den där mamman!

Ett annat exempel:"Lilla" Emil. Också ett väldigt bra foto.

Något jag hittade som faktiskt är bra:Den lilla prinsessan blundar väldigt ofta när hon blir fotad.

Men den här är ju skön!Med det säger jag trevlig kväll!

Mina drömmar spökar.

I förrgår natt drömde jag att jag var och hälsade på min kusin uppe i norrland. (Hon bor numera i Danmark) Hennes mamma är sjuk och jag drömde att hon avled... Hennes syster kom nerspringande i trappan och skrek, så jag sprang efter min kusin som var lite längre bort och skrek åt henne att komma. Hemskt.

I går natt drömde jag att jag var med barn. Jag hade en rätt så stor mage. Dom på mödravårdcentralen ville veta vem pappan var och jag sa att det kunde vara två st, beroende på hur långt jag var gången. På något jävla vänster hade dom tagit in Markoolio och skulle testa honom! Jag sa att jag inte kände honom och att det definitivt inte var han, men dom lyssnade inte och skulle testa honom ändå.

Inatt (idag) har jag drömt att jag hoppar fallskärm. Allt från frifallet till landningen. Jag gjorde allt precis som jag ska göra det i verkligheten. Jag tror mitt undermedvetna vet exakt hur jag ska bete mig! =)


Och just nu längtar jag bara till onsdag morgon när jag går av. Då blir det direkt upp till Gryttjom för att hoppa mitt första ensamhopp! Om vädret tillåter såklart. Så håll tummarna!!!
Hoppkursen avklarad!

Det har varit en kanonhelg med massor av korvstoppning, trevliga människor och nya insikter. Tyvärr blåste det för mycket för att vi skulle få göra vårat första hopp, så nu måste jag vänta 1,5 vecka innan jag kan åka upp igen... Men ser fram emot det massor!


Melodifestival ikväll!

Vilken jäv*a vecka det har varit! Massor med jobb, läkaren två ggr och nu är det äntligen helg! Har shoppat lite idag, och snart blir det melodifestival! Sitter hemma hos Tessan nu och ska öppna en öl. Tänkte att jag skulle hitta någon gammal bild här på hennes dator och lägga in, men tydligen ligger allt sånt på DEN ANDRA datorn såklart. Här är en från senaste nyår. =) 


Fredag och sol!

Idag gick jag för ovanlighetens skull upp nio fast jag var ledig. Har hunnit med massor med saker.
En av sakerna jag gjort är att åka till Plantagen för att sen plantera blommor på balkongen!

Började olja möblerna som just nu står inne på vinden, men har bara gjort en stol än sålänge... Hoppas på att komma ut kanske imorrn, och så är allt bara klart! =) Men det blir nog till att fortsätta själv... Synd att det blåser, annars hade det varit så mycket enklare att göra det i bikini och få lite färg samtidigt!
Den här ser lite ledsen ut. Men det kommer ändras närmsta dagarna!


Jag tyckte det stod att denna ska bli upp till 3 meter.. Ojoj! Vi får väl se!


Dessa blommor planterade jag för några veckor sen.

I helgen

När jag var på cocktailparty så såg jag ut såhär:


Lite konstigt ljus blir det när man fotar tyll. Men jag tycker om klänningen! Helt ny är den också!

Snart ledigt igen!

Har jobbat mig igenom en fredag och en söndagnatt på 12 timmar var. Nu har jag bara två nätter kvar, och dom är bara 7 timmar! Sen är det ledigt i 5, fem, 1,2,3,4,5 dagar! Har bara lösa planer och det kanske inte blir något av dom, men ska försöka läsa igenom fallskärmsboken igen och ta det lungt. Har hört ryktesvägen att det ska bli fint väder, så balkongen kanske ska invigas med luftmadrassen!

I lördags lyckades jag iaf åstakomma något. Jag var på cocktailparty sen träffade jag min syster och hennes kille ett litet tag. Efter det åkte jag upp till en jobbkompis som hade grillkväll och då fick jag blåbärspaj, MUMS!

Förresten, jag ska bli moster! :D

(Jag kommer bli världens bästa moster, jag kommer lära ungen allt dåligt! Hehe!)

RSS 2.0