GOTT NYTT ÅR!!

Snart drar jag iväg på kvällens fest!!


Jag kommer se mycket gladare ut ikväll. =D

Beslutsångest!

Sitter och funderar på om jag ska köpa en läsplatta. Men dom kostar massor, jag får liksom en Ipad för bara dubbelt (ca) och man kan ju såklart göra massor med mer på en Ipad! Så jag har jätteångest...
Det började egentligen med att jag vill ha en läsplatta för att kunna ta med den på 280gram istf 3-6 pocketböcker. Och nu funderar jag på en Ipad? Hur gick det till?

Från      Till      


Hmmm......

God ju...

Nej, den är ju slut nu. Ser fram emot nyår såååå mycket!


Nu är det jul igen

Och i år har jag inte sån åndest jag brukar ha. Det var den där skitveckan, men nu mår jag faktiskt bra. Ska släpa ner 4 stora kassa till bilen, möta mamma och shoppa som alla hundra andra människor. Jag sa att jag ville följa med, få vara med i kaoset innan jul utan att behöva hjälpa andra och plocka varor!

GOD JUL ALLIHOPA!!


Ännu mer shopping!

Var nere för att leta efter en jacka, men hittade ingen. Jo, en som var ok. Men en ok jacka betalar jag inte 2900kr för...

Kom iaf hem med en skid och en pjäxväska! Och nya vantar som jag hoppas är varma. Två par skidstrumpor också. Känns bra!


-19

Jävlar vad kallt det är ute nu! När jag gick i skolan i Åre 2003 köpte jag en mössa innan jag åkte dit. Jag använde den kanske två ggr eftersom den var för varm, och det har varit någourlunda milda vintrar sen dess. Utom förra året förstås, men då hade jag glömt att jag hade den.. Nu ha jag äntligen plockat fram den, jag kan iaf testa till och från jobbet hur det känns. Men jag tror det blir bra, i bilen kan jag ju ta av mig den om det blir för varmt!


Kaffe

Jag lyckades avsluta dagen på jobbet med att gå in i en kille med flit. Ganska hårt. Vad jag inte visste var att han hade en kaffekopp i handen...

Glöm inte...

Att imorgon bitti, om det inte är molningt, är det månförmörkelse!!

Kinderägg

När jag satt fast i Amsterdam såg jag en skylt med ordet kinder. Och en pil till en lekhörna. DÅ trillade poletten ner och jag förstod att kinderägg betyder barnägg.......... Snacka om trög jag är... Och jag som älskar dom och ätit det ofta sen jag var jätteliten!
Till mitt försvar måste jag då berätta att jag har lagat min lampa i hallen. En säkring bakom lysknappen som gått, och nu lyser det som vanligt!
Äntligen hemma!

Kom hem till mamma vid 14.00. Jag satt alltså fast i Amsterdam 27 timmar, reste i 43 timmar och har sovit 10 tim på 57 timmar. Så är jag ju vaken nu, det blir.... 66 timmar. Inte konstigt att jag började skaka när jag packade upp.

Men Sandra, varför går du inte och lägger dig?
När jag kommer hem från resor har jag svårt att sova. jag blir stressad så fort jag är på väg att landa. Dessutom vill jag packa upp och öppna upp mitt beroende, internet. Men idag är det lite för att jag ska ställa om till nattvecka. Jag slipper iaf jobba imorgon natt och det är jag väldigt tacksam för..

Sitter fast

I Amsterdam. Vafan! Flog fran Tanzania, allt gick skitbra med trevlig granne, spelturneringar och sova i buissnesclass. Nar vi landade har i Amsterdam snoade det som skit! Sa nu ar flyget installt och jag har ingen aning om vad jag ska gora. Men men, dom hjalper mig snart. Tur att jag inte har brattom.

Ha det!

Fina bilder från igår
Om om inte fanns...

Om jag inte hade följt med honom hem den kvällen. Då hade vi nog inte haft något nu. Men vad är det vi har? Jag har inte en jävla aning! Och det gör det ännu jobbigare. Vi är inte ens i samma land! Och förmodligen kommer jag inte få träffa honom förrän i feb eller mars. Ska jag må så här tills dess? Och hur blir det efter det?
Det är så mycket tankar i mitt huvud, och jag vet inte vad jag ska tycka, tänka eller tro. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Det var så skönt att åka till T i fredags. Och att ha Cissi här från lördag till söndag. Att vara iväg och göra något. Men så fort jag sätter foten innanför dörren, ensam, börjar allt snurra igen. Och jag vet inte vad jag ska göra. Eller hur jag ska göra. Eller varför jag ska göra.

 

Skidor!

Idag var vi i Romme. Det var jättekallt, men med mina nya skidor gick det kanon! Kände hur otränad jag är.. Dagen började med att jag tappade bort mitt lypsyl. Cissi hittade det när vi skulle hem. Sen tappade jag bort mitt ena handlesdskydd, som sen återfanns i bussens skid-utrymme. Fick knappt på mig mina pjäxor, eftersom dom är nya och var jättekalla. Men denna riktiga skitvecka avslutades iaf med en härlig dag i backarna!!

En annan verklighet

Jag har försökt shoppa lite för att må bättre, funka inte. Nu åker jag till T&T för att komma bort från min verklighet. Leva i deras verklighet ett tag. Någon annans verklighet, en där det finns folk runt mig. Jag kan inte sitta här själv längre. Jag försvinner sakta i ensamheten, det får inte hända!

Sen åker jag nog och köper nya skidor imorgon. Söndag blir det skidåkning.


Inte idag heller

Ingen D vid datorn. Usch.
Imorrn ska jag ner och växla pengar. USA-dollar får det bli, kan inte växla till landets valuta tydligen. Ska även köpa ett usb så jag kan spara bilder och videor om datorn skulle braka, vilket inte skulle kunna vara helt omöjligt denna skitvecka.
Hårfärg står på inköpslistan. Min lilla pygméfrisör har så mycket att göra så jag vill inte störa. Tog ett teletips från henne, så vi får se hur det blir när jag gör det själv.
Listan lägger jag ner. Ni får jättegärna fråga mig saker så svarar jag!


Skulle inte sitta helt fel att vara på safari i Dubai just nu...

Måste man vara så jävla glad hela tiden?

Jag borrade bort en lagning idag och fyllde i en ny. Jag åkte sammanlagt 4 timmar för att fixa visum till det land jag ska till. Direkt till jobbet efter det. Hade skitont i handleden. Har mens. Hem, ingen D vid datorn idag heller. Och messet jag skicka igår har han inte svarat på. (Han har svarat på msn, men är offline nu) Han har ett ex hemma hos sig som han bara är kompis med. Dont blame me för att ta ett glas vin och vara icke-glad.
Om inte rätt personer vinner bartenderskolan jag nu ska kolla på går jag och lägger mig. Och hoppas att imorrn är bättre.


2007. När jag fortfarande var lite smal. Men en liten bula ser man! Min vänsterarm ser ut som fan.. Hade muskler, men det måste vara lite skugga där också...

Tandis och värme!

Imorrn ska jag till tandis. Bra val att äta ägg och kaviar nu... Men gott var det! Jag hoppas verkligen min tandvärk beror på att jag biter ihop tänderna på natten, inte hål...

Och jag kommer åka till ett varmt land snart! Jag blir bara där några dagar, men vad gör det! =D

Idag=helt jävla onödig

Den här dagen kunde jag varit utan. Försov mig. Och jag började 14.00! Hur i helvete går det till? Sen fick jag massa papercuts. Dagen verkade aldrig ta slut. Äntligen hemma, borde sova så jag kommer upp imorrn. Måste boka tid hos tandis. Dom kan väl bara dra ut tanden och sätta in en ny om man har ont i den?
Nu hoppas jag verkligen att det är något bra på tv.

Byebye!


Isbaren Sthlm


Listan: Vad är kärlek?

Kärlek kan vara så mycket. Jag tror att den största kärleken är förälder till barn, men det kommer jag kanske aldrig få veta. Vet inte om jag vill ha barn.

Men kärlek mellan två människor. Det kan vara en relation där båda älskar och respekterar varandra. Det kan vara ett stormigt förhållande där man gör slut och blir tillsammans om vartannat. Det kan vara kärlek till någon man aldrig kan få.

Jag vill helst ha det första. Jag vill veta att jag är den enda, och veta att han är den jag vill dela resten av mitt liv med. Jag vill ha känslan av att man är väntad, välkommen och saknad. Jag vill sakna, känna känslan av när den jag ska dela mitt liv med kommer hem.

Men jag är rädd för kärleken. Det är både positivt och negativt. Som en släkting sa för några dagar sen: "Du kommer aldrig vara den som älskar mest, därför kommer du aldrig känna dig lämnad. Men du kommer missa saker för att du är rädd." Sant. Jag hoppas jag kan få bort den känslan och våga, jag vet ju hur bra kärleken kan få en att må. Den känslan vill jag kunna känna igen. För det är väl kärleken som är det viktigaste här i livet? ;)

Helgen

Jag har haft det så bra! Vi har hunnit med massor, men ändå haft tid att umgås. Love it!!

Nu känns det lite tomt. Nej, inte lite. Mycket.

Halloj!

Inte så mycket uppdateringar nu när jag har besök. Vi har iaf hunnit äta sushi två ggr, (han alskar också det!) kollat nya Saw i 3D och sprungit runt på IKEA. Och frysit...

Hoppas ni har det bra, återkommer när jag har tid! =D

RSS 2.0