Kan man säga att jag pluggar?

Har suttit i två timmar nu med boken "Hoppa Fallskärm". Läst ordentligt, gjort anteckningar och svarat lite på frågor/disskusionsfrågor. I två kapitel eller så... Sen blev det lite stopp. Jag fortsatte läsa, men förstod inte riktigt. Tänker att "det faller nog på plats när jag är där"... Dessutom började jag bläddra i boken och vad händer längre fram? Jo, det blir mer intressant! Hade det varit några år sen hade jag hoppat direkt till det!

Men fan, nu ska jag inte göra som jag gjorde i skolan! Det blir att läsa om, tänka och svara. SEN får jag ta det roliga! Ska även svara på frågorna i slutet, bläddra i boken om jag inte kan svaret och sen läsa igenom boken igen. Och kanske igen...


Mys-jag

Jag köpte två st "set" igår med myskläder. (Medans alla köper one-piece köper jag normalt. Tycker one-piece är skit-----fult!) Det ena ser ni här nedan och den andra är likadana byxor fast gråa och en grå liknande tröja fast med dragkedja. Måste börja fylla upp förrådet med bra, bekväma hoppkläder inför fallskärmskursen! Luva är inte så bra, men byxorna funkar säkert kanon.Lite kul att det står Canada på. Synd att jag inte hade dom innan jag åkte ner!
Ser det inte mysigt ut? :D

Är det bra att vara ledig för länge?

Jobbade extra i Fredags. Fredag kväll var jag på lokala puben. Lördag gick vi fackeltåg till Hågelby och kollade på Jay Smith och en väldigt bra eldshow! Söndag var jag på shoppingstråk med C. Plockade dessutom ut allt från toaletten för en storstädning. Planterade en blomma. Var ute i förrådet med saker. Lagade fem portioner/matlådor mat. Men hade ändå tid att sitta vid datorn några timmar och kolla på tv...
Idag har jag skurat hela toaletten/dushen, varit på ikea och två andra affärer. Lagat sex portioner/matlådor. Tvättat. Gjort om i min garderob och lagt ner allt i lådor. Diskat. Ändå hunnit sitta vid datorn flera timmar och kollat på tv.

Superwoman?


Kanada (Nr 5)
Kanada (Nr 4)


Kanada (Nr 3)
Kanada (Nr 2)


Lite bilder från Kanada! (Nr 1)


Halloj!!!

Tänkte bara säga att jag har kommit in på den första kursen, 18-22 maj, och ska hoppa fallskäääääärm!!!!
Helt själv!!!


Hemma igen

Kom hem idag vid 12. Känns sådär va? Kl 18.00 tänkte jag sova i en timme, vaknade halv elva... Så ska fortsätta sova lite, det finns lite att pyssla med imorgon.

Inga bilder an...

Men imorrn kan det tankas att det kommer upp.

Det jag faktiskt ville saga ar at jag aker hem pa tisdag natt/ons morgon.. Och jag har riktig angest redan nu. Jag vill stanna har! Inte for att jag inte vill tillbaka till jobbet eller sa, jag trivs. Men det kanns som att jag varit har i tva dagar och jag vill inte hem nu!

Det kanns inte battre nar D sager att han vill att jag ska stanna...... Han har inte sagt det som i "jo, stanna....." Utan som i stanna snalla, jag vill det...

Usch, vad fan ar det som hander egentligen!!


Rugby suger

Men killarna tycker det ar bra. Fast jag tycker mest dom sitter och kacklar som sma fjortonaringar. :)
Sjalv sitter jag en vaning ner och kollar internet.

Igar slocknade alla utom jag och D som tog oss upp till centrum och drack tva ol. Det var ett skitbra band som spelade!

Snart blir det kvallsskidakning! Vi skulle egentligen gatt pa hockey men killarna var lite radda att kora eftersom det snoar (!) och dom sager att dom har sommardack.. (jo, hela England brukar iof sta stilla om det kommer en cm sno... ) Pa en hyrbil i Kanada? Jag forsokte fa fram att det var aret-runtdack men neeeeeeej.... Sa det blir ingen hockey. :( Jaja, jag kanske kommer hit en annan vinter, far spara det till da!

Killar som gillar...

Igar akte tva av de som varit har och tva andra kom. Det var den enda tjejen forutom jag som akte sa nu ar jag ensam tjej med fem killar.. Jag kan lova att det ar mycket pruttar och mycket rapar har.

Dessutom snack.. Idag at vi en sen lunch/tidig middag ute pa ett stalle och det var en tjej (eller vad man ska saga, narmare 40 tror jag) och allvarligt... Killarna pratade om hennes rumpa 75% av tiden det tog for oss att komma in och ga fran matstallet.... Jag brukar tycka det ar kul att hora hur killar resonerar och pratar, skamtar och sa vidare. Men det var inte ett enda skamt, bara snack om hur hennes rumpa sag ut. Det var jobbigt pa nagot satt. Blev lite arg... Inte for att hon var snyggare eller pa nagot satt sa, utan bara att en hel javla maltid pratar dom om hur en 40arig uppmarksamhetkat bruds rumpa ser ut..

Det kom en reklam med en valtranad kille och jag var inte sen att kommentera hur bra han sag ut iaf. :)

Hoppas det blir battre ikvall. Ingen har som ar riktigt taggad men det blir nog bra anda!! (om vi ens kommer ut vill saga..)

Kram pa er alla!!


Som en bebis

Jag borjar forsta hur dom kanner sig. Man vill fa fram ett ord men vet inte vad det ar! Jag kan saklart prata runt det och fa fram vad det ar jag menar, men jag blir sa frustrerad nar jag inte kommer pa ratt ord! Det kanns som att man inte kan engelska och att samtalsamnet kommer av sig lite. Aven om dom sager att jag pratar bra engelska sa stor det mig!!!!
Kanske ska ta tag i att ga en engelskakurs nar jag kommer hem, men inte helt saker an..

Maste snart bestamma mig om jag ska ga fallskarmskursen ocksa.

Men forst.... Annu en vecka med skidakning!!

Hej pa er!

Hur har ni det darhemma? Hort att ni har sol och fint iaf!
Vi har det kanon, men det ar konstigt att gora sa lite... Men sa ar det val pa semestern, man ska slappna av!

Mina skidor fastnade i Seattle sa jag fick hyra, men sen kom de som tur ar fram. Vi har akt skidor, atit mat, druckit lite ol och bubblat i poolen ute pa verandan. Ikvall blir det lite fyrverkerier och middag men det blir nog ganska lungt. Undrar om jag kommer orka aka imorrn, mina lar varker sa fort jag aker nerat. Idag var vi pa den vastra sidan dar backarna ar langre och brantare och laren brann...

Men det ar vackert! Traden som kallas snowghosts ar ju helt underbara! Har massa foton redan nu och fler kommer det bli!

Bilder har jag inte lagt in pa nagon dator an, men det kommer. Kram pa er darhemma!!

RSS 2.0