Nu är den här!

Äntligen, helgen jag längtat efter!
Det började en helg i Oktober när Annika sa på hoppfältet att hon var less och ville göra något annat. Jag föreslog att vi skulle åka till Uppsala och ta en öl, men då hade vi inte kommit tillbaka eftersom vi behövde åka bil. Vi började prata och bestämde att alla tjejer från kursen kanske ville med?

Vi bestämde ett datum men alla kunde inte. Så datumet blev nu i Jan istället. Temat var klänning&klack, ett evenemang skapades och så var det klart! Trodde vi.

Vi kom på att killarna i kursen också kanske ville komma, så dom blev inbjudna. Många bor ganska långt bort så allt eskalerde till slut till en ganska stor sak.

Nu är det klänning&klack, middag hos Annika, findrinkar sen utgång på Stureplan. Sen får alla som vill sova kvar och på Söndag blir det brunch och, för dom som vill, Bloody marys! Dessutom fyller Annika år, så det blir lite firande av henne också!

Men innan det ska jag klämma in en middag, stallbesök, Tisdagspub på Torsdagen, vin-myskväll och ett möte. Och lite andra småsaker.. En helt enkelt proppad ledig helg!!


Maldiverna 2011

Nyår mm

Jahapp, då sitter jag här. Jobbat 3 nätter och börjar min 4e om två timmar. Vill egentligen bara sätta igång en film och krypa ner i sängen igen.. Hade ledig natt igår, lyckades klämma in middag, puben och 30årsfest på samma kväll, nykter med bilen. Hade väldans trevligt!

Nyår spenderade jag med 3 kompisar i Funäsdalen! Vi lånade skotrar och åkte upp på berget vid 17 och firade första tolvslaget med raketer och ett glas skumpa. Efter det blev det grillat till middag och de två som bor där gick till jobbet. Vi andra fortsatte dricka lite skumpa och spela spel, sen gick vi på krogen och drack ännu mer skumpa och firade det rätta tolvslaget med att titta på raketer genom fönstret på krogen. Det var -17 ute...

Vi gick på promenader, kollade på film och spelade massa TP. Sista dagen lånade vi skotrar igen och var ute på sjön och tjyvåkte i 1,5 timmar! Hade det riktigt bra däruppe!

Nu ser jag fram emot middagar, fester, filmfestivaler mm innan säsongen drar igång igen!
RSS 2.0