Kantarellgryta!

Den här är så j***a god!

1 köttbuljong
350g kycklingfilé
1 burk kantareller (Egenplockade är mycket godare!)
140g bacon
2,5dl matlagningsgrädde
salt (Tänk på att bacon är väldigt salt i sig själv)
peppar
Extra sås:
Mjölk och redning

Bryn bacon tills fettet kommer ut ur baconen. Ta ut den ur pannan men behåll fettet. Stek kycklingen i baconfettet. När kycklingen nästan är klar häller man i kantarellerna och baconen och låter de brynas tillsammans någon minut. Häll i grädde och låt det sjuda några minuter på svag värme.
Vid extra sås: Häll i mjölk och redning samtidigt med grädden. Koka upp ochh låt sen sjuda några minuter.

Servera exempelvis med ris och en liten sallad!

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här

Ditt namn:
Spara dina uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0