Nu är den här!

Äntligen, helgen jag längtat efter!
Det började en helg i Oktober när Annika sa på hoppfältet att hon var less och ville göra något annat. Jag föreslog att vi skulle åka till Uppsala och ta en öl, men då hade vi inte kommit tillbaka eftersom vi behövde åka bil. Vi började prata och bestämde att alla tjejer från kursen kanske ville med?

Vi bestämde ett datum men alla kunde inte. Så datumet blev nu i Jan istället. Temat var klänning&klack, ett evenemang skapades och så var det klart! Trodde vi.

Vi kom på att killarna i kursen också kanske ville komma, så dom blev inbjudna. Många bor ganska långt bort så allt eskalerde till slut till en ganska stor sak.

Nu är det klänning&klack, middag hos Annika, findrinkar sen utgång på Stureplan. Sen får alla som vill sova kvar och på Söndag blir det brunch och, för dom som vill, Bloody marys! Dessutom fyller Annika år, så det blir lite firande av henne också!

Men innan det ska jag klämma in en middag, stallbesök, Tisdagspub på Torsdagen, vin-myskväll och ett möte. Och lite andra småsaker.. En helt enkelt proppad ledig helg!!


Maldiverna 2011

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här

Ditt namn:
Spara dina uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0